Where have I been?

Het is jullie vast niet ontgaan dat er al een flinke poos geen nieuwe blogpost is geplaatst…. Dit heeft te maken met een aantal dingen waar ik de laatste tijd erg druk mee ben. Omdat ik naast mijn blog ook nog gewoon aan het werk ben en full-time naar school ga heb ik niet altijd tijd om een goede blogpost in elkaar te zetten.

Momenteel ben ik druk bezig met het afronden van mijn eerste jaar tot verkoopspecialiste. Zoals sommige van jullie misschien wel weten heb ik helaas mijn laatste opleiding tot schoonheidsspecialiste om verschillende redenen niet af kunnen ronden en ben daarom begonnen met een nieuwe opleiding. Aan het begin van het laatste jaar krijg ik de mogelijkheid om 12 weken lang stage te lopen in Malta. Hier ben ik dan ook erg druk mee bezig. 12 weken is erg lang en er moet veel geregeld worden voordat ik in het vliegtuig zit en dat kost erg veel tijd. Zoals ik net al vertelde is bloggen (helaas) geen full-time baan voor mij en verdien ik er ook geen geld mee, daarom wordt het soms op een tweede of derde plaats gezet.

Bloggen is wel iets wat ik met veel plezier doe en ik ga dan ook zeker niet stoppen. Over een weekje heb ik lekker zomervakantie en ga ik mijn best doen om voldoende goede blogposts te schrijven! Op Instagram ben ik overigens wel redelijk actief en post ik regelmatig foto’s van favoriete of nieuwe producten dus vergeet niet mijn Instagram zo af en toe eens te checken: klik hier!

Bedankt voor jullie geduld en het lezen.