The Body Shop Expert Facial Masks

img_4494-2

The Body Shop heeft een nieuwe lijn met producten uitgebracht: Expert Facial Masks. In deze blogpost ga ik je iets meer vertellen over de maskers en welke ik gekozen heb!

Alle maskers in de lijn bevatten 100% vegetarische ingrediënten en Himalayan Charcoal, British Rose & Amazonian Acai zijn zelfs 100% veganistisch! Elk masker is samengesteld zonder het gebruik van parabenen, paraffine, siliconen en minerale oliën.

Tijdens een bezoekje aan de winkel heb ik gekozen voor de Himalayan Charcoal. Dit masker is geïnspireerd door oude Ayurvedische tradities en gemaakt van bamboe houtskool, groene theebladeren en biologische tea tree-olie. Het masker ruikt heerlijk fris en verwijderd onzuiverheden en gifstoffen. Schrik niet als je het masker aanbrengt want hij tintelt wel een beetje. Zelf vind ik dit wel fijn omdat ik dan echt het gevoel krijg dat het masker echt iets doet.

De Expert Facial Masks zijn verkrijgbaar voor €20,- in The Body Shop filialen.

Ben je benieuwd naar deze maskers maar weet je niet welke je moet kopen? Je kunt dan een test doen op http://beauty-recipes.thebodyshop.com/nl/home om erachter te komen welk masker het beste past bij jouw huidtype doormiddel van een makkelijk in te vullen quiz en je kunt er de uitslagen lezen van gebruikerstesten.

Bedankt voor het lezen.