Tanya Burr Lipgloss

Tanya Burr is één van mijn favoriete Britse Youtubers. Vorig jaar februari heeft ze haar eigen make-up lijn uitgebracht die bestond uit nagellak en lipgloss. Inmiddels zijn daar valse wimpers bij gekomen. Vandaag ga ik de lipgloss reviewen!

De kleuren die ik heb gekocht via Boozyshop.nl zijn Chic, Picnic In The Park en Afternoon Tea. Zoals je kunt zien op bovenstaande foto is Chic een mooie nude, Picnic In The Park is een mooie felle roze en Afternoon Tea is een mooie oudroze kleur die perfect staat over bijvoorbeeld Faux of Brave van Mac.

De lipglosses zijn vernoemd naar al haar favoriete dingen in het leven zoals activiteiten, films, eten of drinken etc en ze heeft voor kleuren gekozen die ze zelf ook zou dragen, in haar tutorials zie je haar eigen producten ook vaak terug komen. De lipgloss geeft veel kleur af, ruikt lekker zoet en blijft goed zitten.

De prijzen van de lipgloss zijn €9,51 via Feelunique.com waar je geen verzendkosten hoeft te betalen en inmiddels kun je kiezen uit 19 verschillende kleuren!

Bedankt voor het lezen!