Stocking up!

Er zijn een aantal producten in mijn ‘stash’ die altijd een tweeling hebben, altijd, omdat ik me gewoon niet voor kan stellen wat er gebeurt als het product op is en ik geen nieuwe binnen handbereik heb.

Als beauty lover en blogger gebruik ik ontzettend veel verschillende producten. Vaak omdat ik ze uit wil proberen maar ook omdat ik verschillende producten gebruik voor verschillende seizoenen zoals bijvoorbeeld crèmes en maskers. Juist omdat ik zoveel verschillende producten gebruik gaat er ook wel eens iets fout, een masker waar mijn huid verkeerd op reageert of een shampoo die niet bepaalt lekker ruikt. Daarom is het altijd fijn om producten te hebben waar je op terug kunt vallen, een veiligheidsnet. Producten waarvan je zeker weet dat ze werken voor je huid, haar, nagels, etc.

Qua shampoo ben ik niet super kieskeurig, negen van de tien keer merk ik niet eens verschil tussen merk a en merk b maar ik heb wel altijd een favoriet. Dove Oxygen Hydration is mijn favoriet. Deze shampoo ruikt lekker fris, is zuinig in gebruik en zorgt ervoor dat mijn haar zacht aanvoelt en makkelijk door te borstelen is. Op het moment zijn er verschillende eyeliners die ik graag gebruik maar eentje waar ik altijd op kan vertrouwen is de Super Liner van L’oreal. Deze liner blijft de hele dag muurvast zitten, en je zet hier super makkelijk een winged eyeliner mee. Dankzij het platte uiteinde van de dop ligt hij ook lekker in de hand. Het reinigen van mijn gezicht is iets waar ik altijd veel aandacht aan besteed. Ik vergeet soms wel eens dag en nacht créme op te doen en gebruik niet altijd braaf een masker maar ik reinig wel altijd mijn huid! Zelfs als ik super moe ben. Mijn douche ritueel is niet compleet zonder mijn gezicht te reinigen met de verzachtende reinigingscréme van Nivea. Deze créme reinigt mijn huid op een zachte en vriendelijke manier, ik gebruik dit product niet om mijn make-up mee te verwijderen. Daar gebruik ik de Garnier Micellair Water voor. Dit breng ik aan op een watje en hiermee verwijder ik het grootste gedeelte van mijn make-up voordat ik aan de slag ga met de Camomile Cleansing Oil van The Body Shop, hier is geen voorraad van maar wel een grote favoriet!

Bovenstaande producten werken voor mijn huid en brengen alles weer in balans als er iets niet in orde is. De producten zijn zacht voor mijn huid en makkelijk verkrijgbaar!

Bedankt voor het lezen!

  • http://www.naomicedella.nl Naomi

    Die reinigingscreme van nivea vind ik ook super fijn en dat micellair water ook! Die eyeliner klinkt ook erg fijn en ik heb toevallig een nieuwe nodig, denk dat ik die ook ga kopen dan!