Skincare Diary: Morning Routine

IMG_0046

 

In het vorige Skincare Diary artikel vertelde ik je meer over mijn ‘Lazy Day‘ producten. In dit artikel laat ik je zien welke producten ik ’s ochtends gebruik als ik echt ergens heen moet zoals bijvoorbeeld werk of school en ik ook daadwerkelijk make-up draag. 

Ik begin mijn ochtend het liefst met het wassen van mijn gezicht. Het warme water maakt me op een fijne manier wakker. Ik drink geen koffie dus dit is meteen een soort oppepper. Op een droog gezicht breng ik de Origins Make A Difference Rejuvenating Cleansing Milk aan en dit masseer ik in en hier neem ik echt de tijd voor. Daarna maak ik een doekje nat onder de lauw warme kraan, je kunt hiervoor de muslin clothsvan The Body Shop gebruiken maar deze van de Hema zijn iets dikker en iets meer gestructureerd en hiermee verwijder ik de milk.

Daarna is het tijd voor het voeden van mijn huid en ik heb in de winter altijd erg last van een droge huid dus ik gebruik eerst Hydraluron van Indeed Labs, een serum dat supersnel intrekt en mijn huid goed voedt. Daarna gebruik ik mijn oude vertrouwde Origins Make A Difference Plus + Rejuvenating Treatment die ook erg snel intrekt en perfect is als basis voor make-up. Omdat ik in de winter ook last heb van droge lippen breng ik ook een lippenbalsem aan en ik kies meestal voor de Dr. Lipp Nipple Balm For Lips. 

Onder mijn ogen gebruik ik de Garnier Roll On, deze werkt lekker verkoelend en voedend tegelijkertijd. En om helemaal wakker te worden en mijn huid nog iets extra’s te geven spuit ik een beetje Vitamine E Face Mist van The Body Shop over mijn hele gezicht en als dat allemaal goed ingetrokken is begin ik met mijn make-up!

Bedankt voor het lezen!

  • Leone van Steenbruggen

    Fijn omschreven! Ik heb een vraagje over de lippenbalsem.. Ik ben al een poosje op zoek naar echt een fijne balsem omdat ik eigenlijk vrijwel het hele jaar door droge lippen heb. Werkt deze balsem ook echt tegen de droge lippen of heeft het een soortgelijke werking als de balsems van vaseline e.d? Ik ben de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden tegen gekomen bij de Douglas en twijfel nog om hem te gaan kopen omdat het toch wel een prijzige aankoop (vooral als het bijvoorbeeld niet werkt). Heb jij nog goede tips?