Skincare Diary: Lazy Day

IMG_0045

 

Foundation, blush, highlighter, poeder en bronzer is allemaal erg leuk maar het moet wel aangebracht worden op een mooie huid. In deze reeks van 3 artikelen ga ik je meer vertellen over mijn reiniging en verzorging rituelen. In dit artikel laat ik je zien welke producten ik gebruik als ik een ”luie dag” heb. 

Als ik een hele luie dag heb of niet zoveel make-up draag gebruik ik het liefst zo min mogelijk producten. ‘S ochtends begin ik met de Garnier Micellair Reinigingswater. Dit breng ik aan op een watje en reinig hiermee mijn gezicht. Daarna breng ik de Origins Make A Difference Plus + Rejuvenating Treatment aan op mijn huid en masseer dit goed in. Deze crème is een prima basis voor foundation en trekt super snel in. Nadat ik dit gedaan heb begin ik met mijn make-up en als ik écht een ‘lazy day’ heb sla ik ook dit over.

‘S avonds haal ik altijd mijn make-up er weer af. Het maakt niet uit of ik bijna neerval van moeheid, ik verwijder altijd mijn make-up. Hiervoor gebruik ik weer de Garnier Micellair Reinigingswater en hiermee haal ik de foundation en andere viezigheid van mijn gezicht. Met de Garnier Oogreinigingslotion verwijder ik mijn mascara, oogschaduw en eyeliner. Dit breng ik aan op twee watjes, laat ze even op mijn ogen liggen en verwijder met één simpele beweging al mijn make-up. Omdat ik ’s nachts een dikkere crème kan gebruiken die mijn huid goed voedt kies ik de Weleda Iris Hydraterende Nachtcrème. Dit is een dikke crème die ervoor zorgt dat mijn huid in de ochtend baby zacht aanvoelt.

Vier producten voor een ‘lazy day’, super makkelijk! In het volgende Skincare Diary artikel ga ik je meer vertellen over de producten die ik ’s ochtends gebruik als ik genoeg tijd heb!

Bedankt voor het lezen!