Oskia Renaissance Cleansing Gel

IMG_1951

Al een hele tijd heb ik erover na gedacht om deze cleanser te kopen en nadat ik er alleen maar goede reviews over gelezen heb op verschillende sites besloot ik het te doen. Klik snel verder om mijn review over deze cleanser te lezen. 

De Oskia Renaissance Cleanser is een niet-schuimende cleanser die je op een droge huid aanbrengt en inmasseert. Tijdens het inmasseren veranderd de structuur van een gel naar een olie. De cleanser bevat vitamine A, C en E, omega 6, starflower olie, pompoen enzymen, kamille en roos.

Geschikt voor;
Droge huid
Doffe huid
Gecombineerde huid
Vette huid
Pigmentatie
Acne littekens
Probleemhuid

Ingrediënten
Vitamine a palmitaat verbetert het uiterlijk van de zon beschadigde, droge en rijpere huid. Vitaminen C & E staan bekend om hun herstellende eigenschappen en helpen de huid versterken en beschermen tegen vrije radicalen en schade vanuit het milieu. Pompoen enzymen reinigen de poriën diep en grondig en verwijderen dode huidcellen zonder irritatie voor een evenwichtige teint. MSM, de meeste bio-beschikbare vorm van het mineraal zwavel, staat bekend om zijn ontgiftende, collageen stimulerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Starflower olie zorgt voor het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Zelf gebruik ik deze cleanser in de ochtend om mezelf goed wakker te maken en mijn huid goed te reinigen voor het aanbrengen van mijn make-up en dagverzorging. De textuur van de cleanser voelt fijn aan op mijn huid en aan twee kleine pompjes heb ik genoeg voor mijn hele gezicht.

De Oskia Renaissance Cleansing gel is voor 28 pond te koop bij Cult Beauty.

Bedankt voor het lezen!