Origins Super Spot Remover

Processed with VSCOcam with t1 preset

Heel af en toe heb je er last van of misschien wel vaker; puistjes. Er word altijd gezegd; zit niet aan je onzuiverheden. Hiermee verspreid je bacteriën en maak je het 9 van de 10 keer alleen maar erger dan het al is. Maar wat je kun er dan wel tegen doen?
Origins heeft het volgende gemaakt; de super spot remover. Dit is een gel gemaakt van salicylzuur dat het genezingsproces versnelt en je puistje uitdroogt. De anti-pigmentatie technologie zorgt corrigeert zichtbaar donkere huidvlekjes (littekens) die je overblijven na het optreden van een puist. De huidkalmerende caffeïne en rode algen helpen tegen irritatie en roodheid.

Sinds kort gebruik ik dit product en ik merk meteen verschil. ‘S avonds na het grondig reinigen van mijn gezicht stippel ik mijn onzuiverheden aan met een wattenstaafje met daarop de super spot remover. De volgende ochtend is je puistje al een stuk minder rood en aanwezig. De volgende dag is hij bijna niet meer zichtbaar en voor je het weet is je puistje verdwenen zonder dat je eraan gezeten hebt. Dat voelt zo fijn!

De Super Spot Remover is onder andere te koop bij Douglas voor €17,-.

Bedankt voor het lezen!