Origins Original Skin Mask

IMG_1838

Origins en maskers, slecht voor mijn portemonnee. Afgelopen week heb ik een nieuw masker gekocht van Origins en in deze review kun je lezen wat ik daarvan vind. 

Dit 2 in 1 masker van Origins is gemaakt van roze klei uit de Middellandse Zee, Canadees wilgenkruid en jojoba kralen. Dankzij deze jojoba kralen scrub je je huid op een milde manier tijdens het aanbrengen van het masker waardoor je dode huidcellen verwijderd die ervoor zorgen dat je poriën verstopt raken. Het klei masker verdeeld makkelijk over de huid en je hebt er niet veel van nodig, ondanks dat het een klei masker is en opdroogt voelt het niet trekkerig aan op de huid. Na 10 minuten verwijder je het masker door je handen vochtig te maken. Tijdens het verwijderen doen de jojoba kralen hun werk weer en je huid voelt super zacht aan.

Normaal gesproken hou ik niet zo van klei maskers omdat ik tijdens het opdrogen van het masker altijd een vervelend gevoel krijg, het voelt alsof alles uit mijn huid wordt weggetrokken en het jeukt aan alle kanten. Dit is niet het geval bij dit masker.

Dit masker is geschikt voor gecombineerde en vette huidtypes en kost €25,- bij de Douglas.

Bedankt voor het lezen!