Origins Haul

IMG_4451

Het is een standaard ritueel geworden: altijd als ik ga winkelen in de Douglas loop ik naar de Origins counter. Origins producten bevatten krachtige plantextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën. Het motto van Origins is om de planeet en alles wat er op leeft te beschermen en daarom koop ik graag de producten, niet alleen daarom, maar ook omdat ze goed werken! 

De Douglas is Zwolle is net verbouwd en ziet er super mooi uit. De producten komen nu echt tot hun recht en zijn mooi gepresenteerd. Het eerste product dat mij opviel waren de kleine masker cupjes. Dit zijn kleine verpakkingen met maskers zoals de Drink Up Intensive, Clear Improvement, Original Skin of Out Of Trouble. Deze verpakkingen zijn erg handig om mee te nemen op reis of om een masker uit te proberen zonder dat je meteen een grote verpakking koopt. Omdat ik de andere maskers al heb ik de grote verpakking besloot ik de Out Of Trouble mee te nemen. Dit masker is geschikt voor een onzuivere huid omdat deze de olie van de huid haalt en dode huidcellen en andere vuildeeltjes verwijderd.

Ik gebruik al langere tijd een olie om mijn make-up ’s avonds te verwijderen maar tot nu toe heb ik nog geen olie gevonden die ik ook kan gebruiken om mijn waterproof mascara te verwijderen. De mevrouw die mij hielp bij het uitzoeken van nieuwe producten vertelde mij dat de Clean Energy Cleansing Oil ook waterproof make-up verwijderd en demonstreerde dit op haar hand. Nu hoef ik dus niet meer een aparte cleanser op een watje te gebruiken voor het verwijderen van mijn oog make-up. Bij de olie heb ik ook een pomp gekocht omdat het een fles opening heeft en deze is net iets te groot om makkelijk te doseren. De cleanser bevat vitamine E en ruikt heerlijk naar sinaasappel.

Een product dat ik nog nooit eerder tegengekomen ben is de Maskimizer Primer. Dit is een mist die je op je huid sprayt voordat je een masker aanbrengt. De mist hydrateert, verzacht en optimaliseert de huid om het resultaat van het masker te verbeteren. In principe is dit gewoon een luxe product dat gewoon een extra stapje toevoegt aan je reiniging routine maar omdat ik redelijk verslaafd ben aan schoonheidsproducten lijkt het me wel leuk om dit uit te proberen.

Heb jij ook een standaard ritueel als je een winkel inloopt?

Bedankt voor het lezen!