Origins Clear Improvement masker


In dit artikel ga ik je alles vertellen over dit bekende masker van Origins.
Origins is een merk dat bekend staat om de ingrediënten van producten. Origins producten bevatten namelijk krachtige plantenextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën. Origins wil de planeer, zijn hulpbronnen en alles wat er op leeft beschermen door aarde- en diervriendelijke praktijken, verpakkingen en beleidsnormen.

Tijdens één van mijn presentaties op school heb ik gekozen voor dit merk omdat ik zelf de producten gebruik en dus ook mijn persoonlijke mening erover kan vertellen maar ook omdat Origins mij gewoon aanspreekt. De producten worden niet getest op dieren (ook de stoffen niet) en er zitten alleen maar goede ingrediënten in.

Dagelijks krijgt je huid te maken met allerlei giftige stoffen uit het milieu en deze vuildeeltjes gaan onder je huid zitten. Hierdoor raakt het afvalsysteem in de war waardoor poriën verstopt raken en de huid er ongezond uit gaat zien. De natuurlijke reinigers in dit masker dringen diep door in de huid en maken de weg vrij voor het reinigen van een grauwe teint. Actieve kool werkt als een magneet en trekt de hardnekkige poriën- verstoppers eruit. Chinese witte klei absorbeert giftige stoffen uit het milieu en lecitine lost onzuiverheden op. Dit masker is donkergrijs van kleur en droogt op waardoor je precies weet wanneer je het er weer af kunt halen.

Origins Clear Improvement kost €28,50 en is te koop bij de Douglas.

Bedankt voor het lezen!