Lifestyle Wishlist

img_4786

Stiekem heb ik altijd producten die in mijn hoofd op een verlanglijstje staan. Ben je benieuwd welke lifestyle producten op dit lijstje staan? Lees dan snel verder!

Zoella Lifestyle
Zoella (Zoë Sugg) ken je waarschijnlijk al als je mijn blog al langer volgt. Sinds kort heeft ze verschillende lifestyle producten uitgebracht waaronder leuke potten voor planten of kwasten, een notitieboekje, kaarsen etc. Momenteel kan ik deze producten nog niet kopen omdat de sites waar ze op verkrijgbaar zijn niet verzenden naar Nederland maar ik blijf proberen!
Dymo Label Maker
Labelen is superhandig, je weet meteen wat er in het potje of bijvoorbeeld de lade zit waar je het label opplakt. Deze labelmaker wordt ook gebruikt door Lily en Anna, de labelgodinnen.
Erin Condren Planner
Plannen is misschien al weer iets minder populair geworden maar ik kijk nog steeds ‘plan with me’ videos van mijn favoriete youtubers. De planners die het vaakst gebruikt worden voor deze videos zijn die van Erin Condren en Happy Planner en als ik dan zie hoe leuk ze deze versieren met stickers en washi tape wil ik zelf ook heel graag zo’n planner.
Instax Share
Een Instax camera ziet er echt heel leuk uit alleen het is onhandig om telkens overal mee naar toe te nemen en je kunt er niet zo handig selfies mee maken. Polariods zijn niet alleen leuk om te verzamelen maar ook handig om te gebruiken voor bijvoorbeeld een scrapbook. Met de Instax Share kun je foto’s maken met je telefoon en via de app afdrukken, handig!
Iphone 7
Stiekem ben ik best blij met mijn iPhone 6S Plus en er mankeert niks aan alleen het is altijd leuk om de nieuwste iPhone te hebben. Helaas heb ik ook de fout gemaakt door weer te kiezen voor 16gb en nu heb ik constant geheugen te kort. Zodra ik mijn abonnement mag verlengen kies ik voor de iPhone 7 en ook meer geheugen!
Bedankt voor het lezen!
Bron foto 1
Bron foto 2
Bron foto 3
Bron foto 4
Bron foto 5