Life Goals

IMG_1528

Van nature ben ik een negatieve denker. Ik heb mezelf aangeleerd dat als ik alles negatief inzie, ik makkelijker om kan gaan met teleurstellingen. Helaas heeft dit negatieve denken mij niet veel goeds gedaan en ik vind het nu erg belangrijk om naar dingen uit te kijken.
Plannen is wel één van mijn favoriete dingen; ik ben graag volledig van dingen die met mij te maken hebben op de hoogte en het liefst heb ik alle touwtjes zelf in handen. Omdat ik graag iets wil hebben om naar uit te kijken of naar toe te werken stel ik doelen. Dat heb ik voor 2015 ook gedaan en deze doelen wil ik graag met jullie delen.

1. Rijbewijs halen
Vanwege mijn opleiding kreeg ik een OV waarmee ik doordeweeks gratis kon reizen, superhandig natuurlijk maar ik vind het wel tijd om ook eens mijn rijbewijs te gaan halen.

2. Diploma VerkoopSpecialist halen
Mijn belangrijkste doel tot nu toe is het halen van mijn diploma, daarna kan ik full time aan het werk gaan en hoef ik niet meer naar school!

3. Meer bloggen
Zelfs als ik genoeg vrije tijd heb moet ik mezelf eraan blijven herinneren te bloggen. Graag wil ik dit gepland gaan doen zodat er op vaste dagen en tijden een blogpost online komt.

4. Nieuwe tattoos
Tattoos zijn altijd al een dingetje geweest waar ik erg in geïnteresseerd ben en sinds mijn eerste tattoo kan ik alleen nog maar aan de volgende denken!

5. Op mezelf wonen
Momenteel woon ik nog bij mijn vader omdat het allemaal best wel duur is… (naar school gaan, sparen voor je rijbewijs etc.) als ik bovenstaande doelen bereikt heb wil ik graag een leuk appartementje vinden waar ik kan gaan wonen!

Wat zijn jouw doelen/goals voor 2015?

Bedankt voor het lezen!