Huda Beauty Liquid Lipsticks

14068515_623672501138326_2155533455042482428_o

Huda Kattan, de godin van de tutorials en razend populair op Instagram. Als je nog nooit van haar gehoord hebt wordt het tijd dat je onder die steen vandaan kruipt want deze dame neemt de cosmetica markt over en ik heb haar nieuwste product weten te bemachtigen. 

Huda Kattan is geboren in Oklahoma op 2 oktober 1983, is opgegroeid in Tenessee, maar woont nu in Dubai samen met haar man en dochter. Ze begon met bloggen (hudabeauty.com) in 2010 en is sindsdien erg populair in het Midden Oosten.

Ze begon met werken in financiën maar verloor haar baan dankzij de recessie. Daarna is ze verhuisd naar Los Angeles en ging een make-up studie volgen aan de Joe Blasco make-up school. Nadat ze deze studie had afgemaakt verhuisde ze naar Dubai en heeft een aantal jaar ervaring opgedaan door te werken voor vrienden en familie op beauty gebied voordat ze ging werken met Revlon. In mei 2012 opende ze een Instagram account dat sindsdien erg populair is.

Huda en haar zussen Mona en Alya begonnen het merk Huda Beauty met het verkopen van valse wimpers en hebben dit uitgebreid naar lip pencils en dus nu met liquid lipsticks! Dinsdag heeft Huda via haar snapchat bekend gemaakt dat ze druk bezig zijn met het produceren van gekleurde contactlenzen en vandaag heeft ze zelfs bekend gemaakt dat ze een oogschaduw palette gaan verkopen! Je kunt de swatches van het palette bekijken op haar snapchat (realhudabeauty).

De liquid lipsticks zijn te koop sinds 29 juli (national lipstick day) en sinds kort ook op CultBeauty.com waar je ze makkelijk kunt bestellen en door middel van  PayPal veilig af kunt rekenen. Vanwege de enorme vraag naar dit product kun je op dit moment helaas niet meer dan 3 Liquid Lipsticks per klant kopen.

De Liquid Lipsticks zijn verkrijgbaar in zestien verschillende kleuren: Bombshell, Cheerleader, Famous, Flirt, Gossip Gurl, Icon, Trendsetter, Heartbreaker, Trophy Wife, Video Star, Vixen, Material Girl, Medusa, Muse, Spice Girl en Venus. De lipsticks drogen je lippen niet uit maar voelen erg comfortabel aan en blijven lang zitten. Ze zijn makkelijk aan te brengen omdat het even duurt voordat ze compleet mat opdrogen, je hebt dus genoeg tijd om eventuele foutjes te corrigeren. Elke liquid lipstick kleur heeft een bijbehorende Lip Contour Pencil kleur!

Bron afbeelding: https://www.cultbeauty.co.uk/huda-beauty-liquid-matte.html

 

Bedankt voor het lezen!