Het perfecte telefoonhoesje!

IMG_2843

Ik houdt van mijn telefoon en kan gewoon niet zonder hoe erg ik dit stiekem ook vind. Daarom vind ik het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn telefoon goed beschermd is tegen krassen en valpartijen. Één heel groot nadeel aan telefoonhoesjes is dat ze altijd zo groot en lomp zijn. Als je een hoesje om je telefoon doet voelt het meteen alsof deze drie keer zo groot is en ik heb een iPhone 6S Plus dus het is al best een groot apparaat.

97E411FB-74F8-4157-8D3F-890933457C60

Gelukkig heb ik een hoesje gevonden die aan al mijn problemen een einde maakt! Dit hoesje is flexibel en past precies om mijn telefoon. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren maar ik heb gekozen voor de transparante versie, ik kies natuurlijk niet voor niks voor een rosé gouden telefoon (: Dit hoesje is te koop via Telefoonhoesjestore.nl waar je allerlei verschillende smartphone hoesjes en accessoires kunt kopen. Bij deze webshop kun je kiezen uit allerlei verschillende merken zoals Sony Xperia M4 Aqua hoesjesSamsung Galaxy S6 hoesjesiPhone 6s plus hoesjes en nog veel meer! Het maakt dus niet uit wat voor telefoon je hebt, er zit voor iedereen iets tussen.

De prijzen van deze webshop zijn, in vergelijking met andere webshops, erg laag en dat is natuurlijk altijd fijn! De verzending is prima, de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Het hoesje in deze review, en bijna alle andere hoesjes uit het assortiment, zijn €9,95 per stuk.

Ben jij op zoek naar een goedkoop hoesje voor je telefoon van goede kwaliteit? Neem dan eens een kijkje op telefoonhoesjestore.nl. Verzending binnen Nederland en België is gratis!

Deze review bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd.
In deze review is mijn eerlijke mening over dit product te lezen.

Bedankt voor het lezen!