Haul #9

In deze blogpost ga ik je laten zien wat ik de laatste tijd heb gekocht! Lees snel verder!

 • Kruidvat Quick & Easy Remover
  De laatste tijd heb ik iets meer tijd en mogelijkheid om mijn nagels te lakken. Helaas ben ik niet altijd tevreden met het resultaat en ik wilde graag een nieuwe remover uit proberen. De removers waarbij je je vingers in een potje moet doen vind ik super handig omdat dit sneller werkt en op deze manier blijven je andere vingers onaangetast, iets wat niet altijd het geval is als je met remover op een watje werkt.
 • Dove Oxygen Hydration Shampoo
  Shampoo is niet iets waar ik snel een favoriet in vind. Ik merk vaak ook geen verschil als ik verschillende soorten of merken gebruik maar toch probeer ik wel graag nieuwe shampoo’s. Deze lijn van Dove is nieuw, de shampoo schuimt fijn en maakt mijn haar goed schoon.
 • Victoria’s Secret Body Mist Pure Seduction & Secret Charm
  De Etos verkoopt weer Victoria Secret body mists en ik kan het dan niet laten om er één of twee mee naar huis te nemen. Dit keer koos ik voor deze twee geuren. Pure Seduction is erg zoet terwijl Secret Charm erg fris ruikt.
 • Garnier Perfect Blur
  Volgens Amelia is dit dé perfecte primer voor concealer onder je ogen en natuurlijk moet ik dat dan even uit proberen. Deze primer vervaagt poriën en fijne lijntjes en zorgt ervoor dat de concealer niet verdwijnt.
 • Maybelline The Rocket mascara waterproof
  Deze mascara is één van de mascara’s waar ik bij terug kom als een andere niet werkt. Dit is zo’n typisch ’’vertrouwd’’ product waarvan je weet dat het altijd werkt. Daarom heb ik er maar meteen twee gekocht.
 • L’oreal Wings mascara waterproof
  De verpakking van deze mascara trok mijn aandacht en ik wilde graag een nieuwe uitproberen. L’oreal mascara’s hebben me nog niet teleurgesteld dus ik verwacht hier goede dingen van.
 • Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil ’510 Red Essential’
  Deze lip pencils heb ik voorbij zien komen op Amelia’s site en ze schijnen erg goed te zijn. Hier ga ik nog een review over schrijven!
 • Max Factor Miracle Touch Creamy Blush ’soft pink’
  Anna en Lily waren alletwee erg enthousiast over deze blush en hebben hem beide gebruikt in een tutorial. Dit is een product waar ik normaal gesproken overheen kijk omdat ik niet zo’n fan ben van cream producten. Vaak blenden ze niet goed of gaan in de fijne lijntjes zitten. Deze blush doet dat niet. Je kunt de kleur makkelijk opbouwen, hij is makkelijk te blenden en gaat niet in de fijne lijntjes zitten.
 • Maxfactor FaceFinity Primer
  Ook dit is een product dat ik heb gekocht dankzij Amelia. Deze primer zorgt ervoor dat mijn foundation goed blijft zitten en niet verdwenen is aan het eind van de dag. Als je droge plekjes hebt is deze primer een aanrader want dankzij de primer maakt je foundation deze plekjes niet zichtbaar.

 

Bedankt voor het lezen!

 • http://www.naomicedella.nl Naomi

  Ik ben heel erg benieuwd naar dat lip pencil!

  • http://www.beautybykimberly.nl Kimberly

   Ik ben bezig met het schrijven van een review! (: