Garnier Miracle Skin Cream

Je hebt als merk erg veel lef nodig om het woord ‘miracle’ op één van je producten te zetten. Dit zorgt natuurlijk voor hoge verwachtingen en misschien wel negatieve reacties. Natuurlijk kon ik het niet laten deze crème en oogcrème te testen in de winkel en deze vervolgens in mijn winkelmandje te gooien en toe te voegen aan mijn make-up familie! Wil je weten waarom ik deze beide  crèmes zo fijn vind? Lees dan snel verder!
De miracle cream van Garnier is een anti ageing cream die micro-pigmenten bevat die zich aanpassen aan je huidskleur. Deze crème belooft een perfect uitziende huid, 14 uur lange hydratatie, vermindert rimpels en vlekjes en verbetert de huidkwaliteit. Een groot pluspunt; bevat SPF 20.

Als je deze crème op je huid aanbrengt komt het uit de tube als een witte substantie, net als een normale gezichtscrème. Als je de crème in je huid masseert zorgen de micro-pigmenten ervoor dat de kleur verandert naar je eigen huidskleur. Er is daarom maar één variant. Ik geloof er niet zo heilig in dat de crème écht de kleur van je huid aanneemt maar toch matcht de kleur perfect met mijn huid. Op bovenstaande foto kun je de overgang goed zien. Als je goed blijft blenden neemt de crème de kleur van je huid over en zie je geen rare bruine vlekken meer.

Mijn huid voelt na gebruik niet plakkerig aan, ruikt lekker maar niet té geparfumeerd, en heeft een mooie teint. Als je zichtbare onzuiverheden hebt is een beetje concealer niet overbodig maar de meeste onzuiverheden en open poriën zijn niet langer zichtbaar. Mijn huid voelt gevoedt aan maar als je een droge/vochtarme huid hebt is het wel aan te raden een klein beetje moisturizer te gebruiken van te voren. Ook blijft de crème goed zitten gedurende de dag!

Garnier heeft ook een oogcrème uitgebracht met deze naam; de miracle skin cream eyes! Deze crème werkt precies hetzelfde als de crème hierboven dus veel hoef ik er niet over te zeggen. Ook de oogcrème ruikt lekker maar niet té geparfumeerd, laat mijn huid niet plakkerig aanvoelen, zorgt voor een gezonde glow en laat geen strepen achter.

 

De Garnier Miracle Skin Cream is onder andere te koop bij Kruidvat, Etos en DA.

Bedankt voor het lezen!