Favorieten #10

IMG_2163

In dit artikel ga ik je meer vertellen over de producten waar ik extra gek op ben geweest de afgelopen tijd! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder! 

Zoeva Cocoa Blend Palette
Dit palette heb ik in actie gezien in deze video van Suzie en ik was meteen verliefd. Ondanks dat ik al honderd oogschaduw met dezelfde kleuren heb kon dit palette niet in mijn winkelmandje ontbreken. Dit palette bevat 10 mooie, goed gepigmenteerde oogschaduws die makkelijk te blenden zijn. De kleuren zijn neutraal en je kunt met dit palette verschillende mooie looks maken!

Tanya Burr Rose Flush Cheek Palette
Dit palette kwam ook voorbij in Suzie’s video en ik kon het gewoon weer niet laten. Tanya is een Youtuber die ik al een aantal jaren trouw volg en het is geweldig om te zien dat ze zo succesvol is. Dit palette bevat een bronzer, blush, highlight en een grote spiegel. Een perfect palette voor on the go! Het pigment is echt fantastisch, ik hoef mijn kwast er alleen maar heel zacht tegenaan te houden en ik heb genoeg product voor mijn gezicht.

Origins Original Skin Retexturizing Mask
Dit is een aankoop waar ik Alix de schuld van moet geven. Ze had het over dit masker in een aantal van haar laatste videos. Origins is een merk dat sowieso al bovenaan mijn lijst met favoriete producten staat. Dit kleimasker bevat kleine jojoba balletjes die ervoor zorgen dat je tijdens het verdelen van dit masker je huid op een milde manier scrubt. Dit is het enige kleimasker dat ik in mijn bezit heb die ‘fijn’ opdroogt. Normaal gesproken hou ik niet zo van kleimaskers vanwege dat trekkerige en jeukerige gevoel dat ze veroorzaken zodra ze opgedroogd zijn maar dit masker voelt superfijn aan!

Zoella Soak Opera
Net als Tanya heeft ook Zoë haar eigen producten uitgebracht. De bodymist van deze lijn was al in mijn bezit en ik ben verliefd op de geur. Deze douchegel/badschuim heeft precies dezelfde geur die lang blijft hangen op je huid en is superzuinig in gebruik!

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer
Als ik heel eerlijk moet zijn sla ik de ‘goedkopere’ merken vaak over tijdens het winkelen omdat ik er standaard vanuit ga dat die make-up lang niet zo goed werkt als de duurdere versies. Dit slaat natuurlijk nergens op en Emma heeft mijn ogen geopend. Deze concealer kun je kopen in 2 kleuren, ik heb 010. Er zit een stickertje op waarop staat dat deze concealer waterproof is en of dat zo is weet ik niet zeker maar aan het eind van de dag zit ie er nog! Deze concealer gebruik ik met veel plezier voor de wallen onder mijn ogen en ik kan er niet genoeg van krijgen!

Catrice Glam & Doll Mascara
Deze mascara heb ik gekocht dankzij Anna en ik kan haar niet genoeg bedanken. That girl got some lashes!
Eerst was ik een beetje sceptisch over deze mascara aangezien hij erg goedkoop is en ik dacht meteen dat het niks zou worden. I was soooo wrong. Deze waterproof mascara maakt mijn wimpers lang, gekruld en zo blijven ze de hele dag! Ik zeg het niet gauw maar dit is een favoriet die een vaste plek in mijn mascara stash heeft gekregen. Ondanks dat deze mascara de hele dag blijft zitten, door weer en wind, is het makkelijk te verwijderen zonder dat ik mijn ogen ervoor moet mishandelen.

Batiste Dry Shampoo XXL Volume
Een droogshampoo die werkt! Wow! Het heeft even geduurd voordat ik mijn favoriet gevonden had maar we zijn super gelukkig met elkaar. Deze droogshampoo ruikt niet alleen heerlijk maar maakt mijn haar vet-vrij en geeft het volume zonder dat ik er een witte waas over krijg. Het geeft mijn haar meer grip zodat ik er meer mee kan doen en het niet als een dweil op mijn hoofd hangt. Super product!

Ik moet Anna, Suzie, Zoë, Tanya, Alix en Emma toch even een speciaal bedankje doen voor het aanraden van deze geweldige producten. Lees hun blogs of bekijk hun videos 😉

Bedankt voor het lezen!