Empties #7

IMG_2774

Het is alweer een poosje geleden sinds mijn laatste ”empties” blogpost dus het wordt weer hoog tijd! Lees snel verder om erachter te komen welke producten ik de afgelopen tijd heb opgemaakt en wat ik ervan vind!

Omdat het alweer een poos geleden is heb ik van sommige producten meerdere lege verpakkingen verzameld. Één daarvan is de Aussie Aussome Volume Shampoo. Ik ben niet zo kieskeurig als het op shampoo aankomt. Deze ruikt lekker en maakt mijn haar goed schoon. Of ik er ook echt meer volume door krijg durf ik niet te zeggen, ik merk niet zoveel verschil in vergelijking met een normale shampoo. Aussie is een merk dat me erg aanspreekt en redelijk vaak in de actie is bij Kruidvat en Etos.

Het andere product waarvan ik meerdere flessen heb weggewerkt is de Garnier Oogreinigingslotion 2 in 1. Dit is tot nu toe nog steeds mijn favoriete oogmake-up remover. Je brengt de remover aan op een watje, houdt deze even op je ogen en haalt met een paar bewegingen alle make-up weg, zelfs waterproof mascara! Dit is de enige lotion in combinatie met olie reiniger die geen vet laagje achterlaat op mijn ogen of wimpers.

Voor mijn gezicht gebruik ik het liefst een olie en de laatste tijd is The Body Shop Camomile Cleansing Oil een grote favoriet. Deze olie verwijderd alle make-up, prikt niet in mijn ogen en is makkelijk te verwijderen zonder dat je honderd keer met een doekje over je gezicht moet wrijven om van dat vettige laagje af te komen. Waterproof mascara is iets lastiger om ermee te verwijderen, daar moet je wel echt even de tijd voor nemen, maar voor alle andere make-up is deze reiniger geschikt! Als ik heel veel make-up draag verwijder ik het grootste gedeelte eerst met de Garnier Micellair reinigingswater. Volgens veel bekende Bloggers is dit dé dupe voor Bioderma. Zelf ben ik erg tevreden over deze reiniger, hij verwijderd moeiteloos make-up, irriteert mijn huid niet en laat geen droog gevoel achter na het reinigen.

Twee producten van Lush die ik heb opgemaakt zijn de Tea Tree Water en de Ocean Salt Face and Body Scrub. De Tea Tree water vond ik erg fijn om na het reinigen op mijn gezicht te spuiten maar ik merkte niet echt dat dit werkt tegen onzuiverheden, ook ben ik niet echt een fan van de geur maar dat is normaal bij tea tree. De Ocean Salt scrub vond ik te heftig voor mijn gezicht en mijn huid voelde heel erg droog aan na de tijd dus die heb ik alleen voor mijn lichaam gebruikt. Wel een fijne scrub maar als ik een lichaamsscrub koop heb ik liever een grotere pot.

Als laatst twee make-up producten, de L’oreal Volume Million Lashes waterproof mascara en de Essence Easy 2 Use eyeliner. De mascara gaf mijn wimpers volume, klontert niet en hield de krul goed vast. Net zoals met shampoo ben ik ook met mascara’s niet zo kieskeurig. De eyeliner vond ik fijn om te gebruiken vanwege de punt maar deze droogt heel snel uit of brengt heel waterig aan. Omdat het een goedkoop product is vond ik dit niet zo erg maar ik koop deze waarschijnlijk niet snel weer.

Bedankt voor het lezen!