Empties #6

 

In deze reeks artikelen laat ik je zien welke producten ik sinds het vorige artikel heb opgemaakt. Lees snel verder om over deze producten te lezen.
Elvive Anti Roos shampoo
Deze shampoo gebruik ik af en toe als ik jeuk heb op mijn hoofdhuid. Dit is de enige shampoo die dat tegen gaat.

Aussie Miracle Moist shampoo
Mijn mening over shampoo’s is eigenlijk altijd hetzelfde, ik merk bijna geen verschil. Deze shampoo van Aussie is wel een topper vanwege de geur, de shampoo ruikt namelijk naar die roze kauwgom die altijd opgerold zat in zo’n rond doosje.

Head And Shoulder Dik en Sterk shampoo
Ben ik de enige waarvan de shampoo altijd eerder op gaat dan de conditioner? Er staat nu een volle fles conditioner in de douche te wachten terwijl de shampoo hier al terecht gekomen is. Deze shampoo zorgt niet alleen voor dik en sterk haar maar zorgt er ook voor dat roos niet terugkeert. Of dit werkt weet ik eerlijk gezegd niet omdat ik ook de Elvive ondertussen gebruikt heb.

Garnier oogreiniginslotion
Voordat ik over ben gestapt op olie en balsem cleansers was dit mijn favoriete make-up remover. Deze remover verwijderd waterproof mascara en eye liner zonder dat je hoeft te boenen, duwen en trekken met dat watje over de tere huid rondom je ogen.

Watjes
Wie gebruikt er geen watjes? Ze zijn zo handig!

Garnier Micellar Water
Op luie dagen waarop ik geen energie kan vinden om naar de badkamer te lopen en mijn complete routine uit te voeren breng ik deze lotion aan op een watje en reinig hiermee mijn gezicht. In video’s heb ik gezien dat je hiermee ook je ogen kunt reinigen maar met waterproof mascara is dit niet de makkelijkste taak. Als ik veel gezicht make-up draag gebruik ik dit als stap 1 en gebruik daarna een olie of balsem cleanser.

Bedankt voor het lezen!