Empties #5


Er zijn weer een aantal producten terecht gekomen in het daarvoor bestemde bakje dus het is tijd voor een nieuwe ‘Empties’!

L’oreal Everriche shampoo
Dit is een prima haarshampoo. Eigenlijk ben ik nooit zo kieskeurig als het om shampoo’s gaat, om eerlijk te zijn merk ik ook bijna geen verschil tussen andere shampoo’s en deze. Als de shampoo lekker ruikt mag hij me komen vergezellen in de douche!

Dove Nourishing shampoo
Eigenlijk hetzelfde verhaaltje als hierboven, deze shampoo ruikt lekker en wast mijn haar goed. Net als de L’oreal Everriche is ook deze shampoo makkelijk verkrijgbaar bij de drogisterij.

Garnier oogreiniginslotion
Dit is een olie reiniger die je moet schudden voor gebruik en mijn heilige product van de afgelopen maanden. Deze lotion reinigt mijn ogen per-fect, zelfs waterproof make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon zonder dat ik moet boenen waardoor m’n ogen geïrriteerd raken.

Watjes
Deze dingen gaan er bij mij supersnel doorheen, nu ik deze blogpost typ ligt er alweer een lege verpakking te wachten op de volgende ‘Empties’. Watjes gebruik ik overal voor, nagellak verwijderen, make-up verwijderen maar ook om swatches van m’n hand te halen of foundation.

Nivea reinigingscrème
Hier hoef ik niks meer over te zeggen als je mijn site al langere tijd bezoekt. Dit is mijn go-to product als het op reiniging onder de douche aankomt. Super makkelijk en irriteert niet.

Nivea Peeling
Dit is een product dat in mijn mandje terecht kwam dankzij een 1+1 actie en ik totaal niet wist wat ik nog meer moest kopen. Het is een fijne peeling maar ik heb niet het idee dat het superveel doet voor mijn huid.

Kruidvat nagellak remover
Momenteel gebruik ik zo’n potje met een sponsje erin maar voordat ik achter die geweldige uitvinding kwam gebruikte ik nog gewoon een fles met watjes. Nagellakremover is voor mij hetzelfde als shampoo; zolang het z’n werk doet maakt het niet uit welk merk ik koop.

Toni & Guy dry shampoo
Dit is een prima droogshampoo en ik ga hier absoluut de grote versie van kopen aangezien ik deze kreeg via Glossybox. Deze droogshampoo laat geen witte strepen achter in mijn haar en ruikt lekker!

Dove Silk Dry deo
Prima deo, doet z’n werk en is niet te duur. Deo’s wissel ik altijd af dus ook hierbij heb ik niet een bepaald merk dat ik altijd in huis haal.

Bedankt voor het lezen!