Empties #2

Het is alweer tijd voor mijn tweede ”Empties” op BeautyByKimberly! Deze keer duurde het iets langer omdat ik niet zoveel producten heb opgemaakt de laatste tijd, dit komt voornamelijk doordat ik veel nieuwe dingen gekocht hebt en mijn ”oude” producten een beetje links heb laten liggen.

Dit was een sample die ik kreeg bij een aankoop in The Body Shop. Dit was de HoneyMania showergel en deze ruikt ge-wel-dig. Hij ruikt wel anders dan de HoneyMania bodyscrub, iets zoeter en de geur is iets minder aanwezig maar zeker een aanrader! De showergel bevat wel SLS, SLES en parfum (deze staat best wel redelijk bovenaan de lijst met ingrediënten) dus als je hier niet goed tegen kunt is het niet handig om deze showergel te kopen.

Ook heb ik deze mango body butter opgemaakt! Vooral in de winter gebruik ik sneller een body butter in plaats van een body lotion omdat het net iets meer voedt maar deze body butter heb ik opgemaakt in de zomer! De geur is lekker zoet maar niet té zoet en blijft lekker lang hangen. Als je op zoek bent naar een romige body butter die lekker ruikt en je huid goed voedt dan is dit zeker een aanrader! Wacht wel met het kopen van een body butter bij The Body Shop want ze zijn best prijzig en TBS heeft heel vaak 1+1 gratis acties of korting op de body butters!


Nog een product waarbij ik niet genoeg kan krijgen van de geur; Aussie 3 minute miracle reconstructor deep conditioner. Deze (en veel andere producten van Aussie) ruikt heerlijk naar die kauwgom die ik vroeger altijd kocht. Deze. Heerlijk zoet dus als je hier niet van houdt zou ik wel eerst even ruiken voordat je deze producten koopt! Deze conditioner maakt mijn haar super glad en makkelijk om doorheen te borstelen.

Deze tonic van Nivea voor de droge en gevoelige huid heeft er ook aan moeten geloven. Momenteel gebruik ik de tonic van de nieuwe Neutral lijn maar dit is een prima tonic! Deze tonic reinigt mijn huid op een milde manier waardoor ik niet met een trekkerige of prikkelende huid achter blijf. De prijs van deze tonic en de rest van de Nivea lijn is budget vriendelijk dus zeker aan aanrader!

Wat een verassing; een hele lading Dove producten. Als eerst de Dove GoFresh deodorant die ruikt naar komkommer en groene thee. Ik vind dit een hele fijne zomer deo vanwege de frisse geur! De Dove conditioners en shampoo’s zijn vast geen nieuwkomer als je mijn site langer leest. Ze maken mijn haar zacht, glanzend en super makkelijk doorkambaar.

Ik ben zo blij dat deze dingen op zijn. Dit zijn olie’s die je in zo’n potje kunt doen waar je dan weer geurstokjes in moet doen. Ten eerste vond ik ze heel slecht ruiken, ze laten mijn kamer niet fris ruiken en ten tweede vond ik de geuren ook niet lekker, heel kruidig!


Als laatst deze douchegel van Naomi Campbell. Deze douchegel ruikt naar sappige peer, passievrucht, zwarte bessen, pruim, rozenblaadjes, sterjasmijn, fresia, sandelhout, vanille en zwarte chocola. Hij ruikt heerlijk maar ik ga geen full size kopen puur omdat dit soort douchegels gewoon te duur zijn om alleen mijn lichaam mee te wassen.

Dit waren de producten die ik afgelopen tijd heb opgemaakt. Momenteel ben ik in Londen voor school dus ik weet niet wanneer je een volgend artikel kunt verwachten vanwege mijn lange schooldagen en verslagen die ik moet typen voor mijn school in Nederland. Ik doe mijn best en er komt sowieso nog een verslag online van mijn tijd in Engeland.

Bedankt voor het lezen!