Boyband heaven

Boybands bestaan echt al superlang en zijn altijd erg populair, toen en nu. Natuurlijk heb ik mijn eigen lijstje met boybands waar ik niet genoeg van kan krijgen. De muziek is leuk, de jongens zijn leuk en de concerten zijn nog veel leuker! Ben je benieuwd over welke bands ik het heb? Lees dan snel verder.

Mcfly

Dit is de band die ik het al het langst volg. Ik luisterde op 12 jarige leeftijd al naar hun muziek, 8 jaar in totaal dus. Mcfly bestaat uit 4 leden; Tom Fletcher is 28 jaar zingt, en speelt gitaar en piano. Danny Jones is ook 28 jaar, zingt en speelt gitaar. Dougie Poynter is 26 jaar, zingt en speelt basgitaar. Harry Judd is 28 jaar en zit achter het drumstel.

Mcfly heeft al meerder awards gewonnen waaronder de award voor beste nieuwkomer in 2004, beste single (All About You) in 2005, ‘God Group’ in 2006, Beste Band in 2008, Beste Internationale Artiesten in 2009, Beste Video van 2010 (Party Girl), Beste Britse Band in 2011, Beste Live Act in 2013 en Favoriete UK Band van het decennium in 2014. En dit is nog lang niet alles.

Mijn favoriete liedjes van Mcfly zijn:
– Lies
– One For The Radio
– Star Girl
– Five Colours In Her Hair
– Do Watcha
– Friday Night
– Love Is On The Radio


The Vamps

Deze band is redelijk nieuw en bestaat uit 4 leden: Connor Ball is 18 jaar,  zingt en speelt basgitaar. Tristan Evans  is 20 jaar, zingt en zit achter het drumstel. James McVey is 20 jaar, zingt en speelt gitaar. Brad Simpson is 19 jaar, zingt en speelt gitaar.

The Vamps hebben ook al een paar awards gewonnen waaronder Favoriete Nieuwe Artiest in 2013, Beste Groep, Nieuwste Groep en UK favoriete Doorbraak. Momenteel zijn ze genomineerd voor de World Music Awards in de categorieën World’s Best Song, Video, Album, Group en Live Act.

Mijn favoriete liedjes zijn:
– Wild Heart
– Last Night
– Girls On TV
– Oh Cecilia
– High Hopes

5 Seconds Of Summer

De laatste toevoeging aan mijn lijstje met favoriete boybands en ook de enige band die niet Brits is, deze jongens komen namelijk uit Australië. 5 SOS heb ik live zien optreden tijdens het concert van One Direction op 24 juni 2014 en toen is mijn liefde begonnen met groeien. Momenteel ben ik in het bezit van concertkaartjes voor hun eigen tour in 2015 en zal ik ze dus weer live gaan zien op 20 mei in het Ziggodome. Deze band bestaat uit: Michael Clifford is 19 jaar, zingt en speelt gitaar. Luke Hemmings is 18 jaar, zingt en speelt gitaar. Calum Hood is 18 jaar, zingt en speelt basgitaar. Ashton Irwin is 20 jaar, zingt en zit achter het drumstel.

Een paar awards die de jongens al hebben gewonnen zijn; ‘Breakthrough Band’, ‘Aussies’ Fave Hot New Talent’ en ‘Best International Newcomer’. Momenteel zijn ze genomineerd voor de World Music Awards in de categorieën; World’s Best Live Act, Best Song, Best Video en International Video Of The Year. Voor de Italiaanse TRL Awards zijn ze genomineerd in de categorieën: Best Artist From The World, Best Fans en Best New Artist.

Mijn favoriete liedjes zijn:
– Try Hard
– What I Like About You
– Heartache On The Big Screen
En alle liedjes van het nieuwe album ‘5 Seconds Of Summer’

One Direction

Mijn grote favoriet en misschien wel de meest bekende boyband van het moment. Deze band heb ik 2 keer live gezien, de eerste keer was tijdens een Q&A in 2011 waarbij ik de jongens ook heb ontmoet en de tweede keer was 24 juni 2014 in de Amsterdam ArenA. One Direction bestaat uit: Harry Styles is 20 jaar en zingt. Zayn Malik is 21 jaar en zingt. Niall Horan is 20 jaar, zingt en speelt gitaar. Louis Tomlinson is 22 jaar en zingt. Liam Payne is 20 jaar en zingt.

Deze jongens zijn inmiddels zo beroemd en hebben zoveel awards gewonnen dat het niet meer bij te houden is. Wie nog niet van One Direction heeft gehoord leeft onder een steen of doet het met opzet.

Mijn favoriete liedjes zijn:
– Midnight Memories
– I Want
– Kiss You
– Moments
– Everything About You
– She’s Not Afraid
– They Don’t Know About Us
– Little Things
– I Would
– Rock Me
– Heart Attack
– Alive
– Does He Know
– Why Don’t We Go There
– Better Than Words
– Little White Lies
– Little Black Dress
– Happily
– Don’t Forget Where You Belong
– Strong
– Diana

Dit waren de boybands die het meest voorkomen in mijn Spotify lijst. Bedankt voor het lezen en laat me in de comments weten wie jouw favoriete bands zijn!

Bron foto’s: Google