Because of Zoella!

Zoella, oftewel Zoe, is een Engelse blogger/vlogger/youtuber. Ik volg haar nu al een paar maanden via Twitter, Facebook, Instagram, Youtube en natuurlijk haar site. Misschien heb je zelf ook wel één of meerdere bloggers/youtubers die ervoor zorgen dat je behoorlijk wat producten op je wishlist hebt staan omdat ze er niet positief genoeg over kunnen zijn. Tegenwoordig is er over elk flesje parfum, elke scrub en alle mascara’s wel een review geschreven en dit is natuurlijk super handig als je niet weet welke mascara je wilt kopen of welke scrub het best werkt. Iedere keer als ik een video van Zoe bekijk (bijvoorbeeld een favourites video of een empties blogpost) komen er weer een aantal producten op mijn wishlist terecht omdat ze er erg positief over is en als iemand een product helemaal heeft opgemaakt weet je dat ze eerlijk zijn als ze zeggen dat het goed of juist slecht is. Ik heb besloten om per youtuber/blogger een aparte blogpost te maken en daarin te laten zien welke producten ik wil kopen en wil uitproberen omdat ze goed blijken te zijn! Ben je benieuwd wat ik dankzij Zoe allemaal wil kopen? Lees dan snel verder!

1. Caudalie enzymatic peel face mask
In haar ”June Favourites” legt Zoe uit dat sinds ze dit masker gebruikt ze een groot verschil ziet in haar huid in een positieve zin. Het helpt bij het genezen van kleine littekens dankzij onzuiverheden en zorgen ervoor dat de onzuiverheden zelf ook sneller verdwijnen. Ik ben helaas niet geboren met een perfect poppenhuidje. In de zomer is mijn huid enorm vet en kan ik foundation dragen wel vergeten terwijl het in de winter zo droog is als het maar kan. Ook ben ik erg gevoelig voor onzuiverheden en ook al krijg ik niet vaak puistjes of mee-eters en dergelijke, als ik ze krijg dan kun je er ook niet omheen.

2. Hydraluron Moisture Booster
Niet alleen Zoe heeft hier veel liefde voor maar ook andere Youtubers en bloggers kunnen niet genoeg krijgen van dit serum. In haar ”Drugstore Makeup & Beauty Haul” kun je zien dat ze deze gekocht heeft dankzij een andere blogger. Ik dacht altijd dat ik een hele vette huid had totdat mijn praktijkdocent op school besloot mij een huidanalyse te geven en ze me vertelde dat ik juist een hele vochtarme huid heb. Nu begrijp ik ook wel waarom al die matterende foundations en crème’s nooit hun werk hebben gedaan… Zoe vertelt in deze video dat ze het serum al twee weken heeft gebruikt en aan haar huid kan merken dat het werkt. Vanwege mijn vochtarme huidje ben ik heel erg benieuwd naar dit product en ik heb hier en daar gehoord dat dit merk misschien naar Nederland komt, dus ik hou mijn fingers crossed!

3. Jo Malone English Pear and Freesia Perfume
In haar ”August Favourites” video komt deze beauty voorbij. Dit is de Jo Malone parfum in de geur English Pear & Freesia. Niet alleen Zoe zorgt ervoor dat ik de geurtjes van Jo Malone wil kopen maar ook Tanya Burr heeft een behoorlijke invloed op mijn koopgedrag.

4. Laneige Water Sleeping Pack
Deze crème kun je bewonderen in Zoe’s ”What’s on my holiday beauty shelf?”. Dit is een zeer hydraterende crème die je ook als masker kunt gebruiken. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen wordt mijn huid in de winter super droog en dan is zo’n crème/masker perfect omdat het zo hydraterend is.

5. Laura Mercier Fresh Fig Soufflé body cream
Net zoals de Jo Malone geuren kan ik Zoe hier niet alleen de schuld van geven aangezien Tanya Burr ook hier erg positief over is geweest. De geur van deze body cream/soufflé schijnt heerlijk te zijn en ook trekt deze cream snel in, iets wat ik erg belangrijk vind bij lichaamsproducten omdat niemand dat plakkerige gevoel fijn vindt.

6. Maybelline Babylips ”Hydrate”
Deze lipbalsem stond al op mijn wishlist voordat ik hem in Zoe’s blogpost voorbij zag komen. Ik ben best wel kieskeurig als het op lippenbalsems aankomt en het nadeel van dit soort balsems is dat ze vaak helemaal verpakt in de winkel hangen. Je kunt dus niet ruiken of ze een plastic geur hebben of juist lekker fris ruiken. Ik hou ook totaal niet van lipbalsems met mint erin omdat ik dan het idee heb dat ik nog tandpasta van die ochtend op mijn lippen heb zitten en vaak kun je daar achter komen dankzij de geur. Volgens Zoe is deze lipbalsem erg hydraterend (zoals de naam het al zegt) en heeft geen aparte geur!

7. Nars ”The Happening” Palette
I’m a sucker for eyeshadow palette’s. Er zijn maar weinig oogschaduws die ik echt niet mooi vind en dat zorgt ervoor dat mijn wishlist steeds langer word. Dit palette heb ik voorbij zien komen in deze video van Zoe en ik was meteen verliefd, look at those colours! Wat vind je trouwens tot nu toe van Zoe’s geweldige intro’s in bijna al haar video’s? Dit palette heeft alles wat je in principe nodig hebt; een blush, een bronzer en 4 verschillende kleuren oogschaduws.

8. Neom Real Luxury Organic Body Scrub
Één van mijn favoriete video’s is Zoe’s ”My pamper evening essentials”. Het is zo leuk om door iemand’s tas, make-up/toilettas, kledingkast of nagellakstash te neuzen en ik vind het dus ook altijd erg leuk om te zien hoe mijn favoriete Youtubers zichzelf ’s ochtends klaarmaken en welke producten ze daarvoor gebruiken en wie houdt er nou niet van een pamper evening?

9. Vera Wang Lovestruck perfume
In deze video komt deze parfum voorbij. Ik vind de fles absoluut ge-wel-dig. Look at it! It’s amazing! Qua geuren heb ik best veel gemeen met Zoe. Ik hou niet van hele zoete geuren, ik word misselijk van geuren die naar rozen ruiken, en iets waar ik ook een hekel aan heb zijn oma geurtjes. Het zijn vaak hele lekkere geurtjes hoor, don’t get me wrong, maar het hoort gewoon niet bij mijn leeftijd.


10. Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm
In diezelfde video komt deze cleansing balm voorbij. Ik heb een speciaal plekje in mijn hart voor mijn Body Shop cleansing balm maar je moet soms nieuwe dingen uitproberen. Als ik op moet gaan noemen welke youtuber/blogger hier een positieve review over geschreven heeft ben ik volgend jaar nog niet klaar. Dit is zo’n enorm populair product onder youtubers en bloggers dat je er eigenlijk niet omheen kunt.

Dit waren 10 producten die op mijn wishlist zijn gekropen met de hulp van Zoe. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Zoe’s links:
Youtube  & Vlogkanaal
Blog
Instagram
Facebook
Tumblr
Twitter

Bedankt voor het lezen!

NOTE!

Zoe is genomineerd voor een BBC Radio 1 UK Award voor beste vlogger. Ik zou het heel erg waarderen als je wilt stemmen door op deze link te klikken. De categorie voor beste vlogger staat helemaal onderaan! Je moet wel even een account aanmaken om te stemmen maar dit is supersimpel; je hoeft alleen je e-mail adres en een wachtwoord in te vullen! Alvast bedankt!