Because of Amelia-Liana!

Amelia is een blogger en Youtuber die de laatste tijd steeds meer invloed heeft gehad op mijn wishlist en producten die ik kocht. In dit artikel ga ik je laten zien welke producten ik heb gekocht dankzij reviews van Amelia en welke producten er nog op mijn wishlist staan dankzij haar. Lees snel verder!

Eerst de schade die al gedaan is; de producten die ik al gekocht heb dankzij Amelia.

– The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil (video) (review)
– Garnier Miracle Skin Cream & Miracle Skin Cream Eyes (video) (review)
– Bourjois Happy Light Foundation (video) (review)
– John Frieda Liquid Shine Perfecting Glosser (video) (review)
– Tanya Burr Lipgloss ”Picnic In The Park” (review)
– Rimmel ScandalEyes Eye Shadow Sticks ”002 Bulletproof Beige” & ”008 Blackmail”  (review)
– L’oreal Color Riche L’ombre Pure eyeschadows ”201 Cafe Saint Germain” & ”302 Die For Chocolate” (review)

Tot nu toe heb ik totaal geen spijt van mijn aankopen en ik weet zeker dat ik dit ook niet krijg. Alle producten werken fantastisch; ze doen precies wat ze horen te doen. De oogschaduws blijven lang zitten, de lipgloss plakt niet en ruikt lekker, de cleansing oil verwijderd al mijn make-up etc. Daarom heb ik natuurlijk nog een aantal producten die ik graag wil kopen op aanraden van Amelia.

– Maybelline The Nudes Palette (review)
– Oskia Renaissance Cleansing Gel (review)
– Kiehl’s Microblur Skin Perfection (review)
– Loral Pro Palette (review)
– Omorovicza Queen Of Hungary Mist (review)
– Max Factor Whipped Cream Foundation (review)
– By Terry Ombre Blackstar (review)

De lijst gaat nog langer door maar ik hou het simpel, sommige producten zijn iets lastiger te kopen in Nederland maar toch wil ik ze graag hebben omdat ik weet dat ze goed hun werk doen. Dit waren de producten die ik wil kopen dankzij Amelia. Bedankt voor het lezen!

Bron informatie: AmeliaLiana