A couple of new things

IMG_3008

Vrije tijd is heel gevaarlijk. Je krijgt de mogelijkheid om de stad in te gaan en met je portemonnee te wapperen alsof het allemaal niks kost. Deze dingetjes zijn in mijn winkelmandje terecht gekomen……

The Body Shop Wonderblur
Als ik de stad in ga moet ik altijd even langs The Body Shop. Soms vertrek ik met een tas vol en heel soms zonder. Dit keer kwam ik voor een cadeautje maar besloot er ook eentje voor mezelf te kopen. De aardige verkoopster was razend enthousiast over deze primer toen ik vroeg of er nog iets was dat ik écht moest proberen. Ze vertelde erbij dat er een klant was geweest de week daarvoor die vier pakjes heeft gekocht, dan moet ik dat natuurlijk ook uitproberen!

Eylure false lashes #070
Ik draag niet vaak valse wimpers maar moet eerlijk bekennen dat ik de look die het geeft wel super mooi vind. Tijdens de jaarwisseling droeg ik deze wimpers en ik vond ze geweldig, ze voelen heel comfortabel aan en staan erg mooi dus ik besloot een nieuwe verpakking mee te nemen.

Garnier Loving Blends voedend masker
Stiekem ben ik niet zo van de haarverzorging. Ik heb een lade vol met haar producten en gebruik ze totaal niet, ik merk negen van de tien keer namelijk nooit verschil. De laatste tijd tijdens het wassen van mijn haar viel het me op dat mijn haar ontzettend droog aanvoelt na het wassen (ik gebruik nooit een conditioner). Nadat ik dit masker kocht en het één keer probeerde merkte ik meteen verschil! De conditioner zal vast ook wel snel in mijn winkelmandje kruipen….

Nyx soft matte lip cream ”Stockholm” 
Hier ben ik zo teleurgesteld over! Ik hoorde heel veel goede dingen over dit merk en de lip creams en het leek te mooi om waar te zijn. Nyx verkoopt de Matte Lip Creams in verschillende mooie nude kleuren en ik heb deze voor mijn verjaardag gekregen. Voordat ik deze kreeg had ik zelf al de Sleek Matte Me ”Birthday Suite” gekocht en als je die hebt geprobeerd vallen de lip creams van Nyx zwaar tegen. Ze drogen niet mat op maar blijven op je lippen liggen, iets wat ik erg vervelend vind. De Sleek lip creams drogen namelijk helemaal mat op zodat je gewoon kunt eten en drinken zonder dat je de lip cream constant opnieuw aan moet brengen. Deze lip creams van Nyx zijn niet meteen een slecht product maar het was niet wat ik ervan verwacht had.

Catrice Glam & Doll mascara
Deze mascara kocht ik omdat de vorige op was. Wat ben ik blij met deze mascara! De krul blijft de hele dag aanwezig, de mascara klontert niet en aan het einde van de dag zit het allemaal nog in mijn wimpers en niet ergens halverwege mijn wang (wat sommige waterproof mascara’s in mijn voorraad wel doen). Wat is het toch fijn als je een goed product vindt voor zo’n prijs! Zeker een aanrader!

Bedankt voor het lezen!