2015 favorieten #3

IMG_2469

In deze laatste ”2015 favorieten” blogpost ga ik je laten zien welke producten ik het afgelopen jaar met heel veel liefde en plezier heb gebruikt. Dit kunnen producten zijn die ik juist al heel lang heb of helemaal nog niet zo lang. Als je benieuwd bent naar mijn 2014 favorieten klik dan hier. Sommige producten komen daar ook in voor.

IMG_2468

Foundation
De twee meest gebruike foundations van vorig jaar zijn de Rimmel Match Perfection en L’oreal True Match. De Rimmel Match Perfection bevat SPF 18 en de L’oreal True Match SPF 17. Beide foundations zijn makkelijk aan te brengen, ook als je meerdere lagen gebruikt.

Primer
De primers die ik onder de foundation aanbreng zijn de Max Factor FaceFinity All Day primer en The Body Shop Instablur. De Max Factor primer bevat SPF 20 en deze breng ik aan over mijn hele gezicht. De InstaBlur primer breng ik alleen aan op mijn T-zone. Beide primers zorgen ervoor dat mijn foundation de hele dag blijft zitten.

Concealer
Voor mijn onzuiverheden en donkere kringen onder mijn ogen gebruik ik verschillende concealers. De Collection Lasting Perfection gebruik ik voor mijn onzuiverheden. De Maybelline Fit Me, Catrice Liquid Camouflage en Rimmel Match Perfection gebruik ik afwisselend voor mijn wallen. Alle concealers zijn makkelijk te blenden.

Poeder, blush, bronzer en highlighter
In 2015 ben ik steeds meer producten gaan gebruiken voor mijn gezicht. Mijn favoriete product is het Rose Flush Cheek Palette van Tanya Burr want dit palette bevat een blush, highlighter en bronzer. Alle drie super gepigmenteerd. Als ik dit palette niet gebruik kies ik voor de Max Factor Creme Puff Blush. Mijn favoriete kleuren daarvan zijn: 15 Seductive Pink, 25 Alluring Rose en 30 Gorgeous Berries. Deze zien er niet alleen mooi uit maar zijn goed gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Soms gebruik ik de Sleek Blush in Rose Gold, deze bevat veel kleine glitters waardoor een highlighter niet nodig is. Om mijn foundation en concealer mee op hun plek te houden gebruik ik de Bourjois Healthy Balance powder. Deze breng egaal aan legt geen nadruk op droge velletjes. Als ik de highlighter van het Cheek Palette niet gebruik kies ik voor The Body Shop Radiance Highlighter. Omdat het een creme is brengt dit makkelijk aan.

Lippen
Afgelopen jaar heb ik eigenlijk maar één duo bijna constant gedragen; Mac Mehr lipstick in combinatie met Mac Soar lipliner. Jut en Jul, Bassie en Adriaan, Peppi en Kokki etc. Omdat de lipstick matte is blijft deze de hele dag zitten en gaat geen kant op!

Ogen
De meeste producten op bovenstaande foto is oog make-up. Mijn favoriete oogschaduwbasis is de Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base. Een goedkope dupe van de Too Faced Shadow Insurance. Mijn favoriete oogschaduws zijn Zoeva Cocoa Blend Palette, Catrice Absolute Nude Palette, L’oreal Color Riche L’ombre Pure 201 Cafe Saint Germain en Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold. Deze brengen egaal aan en zijn makkelijk te blenden. Perfect voor een avond look of een simpele look. Meestal combineer ik deze met de Rimmel Scandaleyes eyeliner 005 Nude of Rimmel Soft Kohl Kajal Eyeliner 011 Sable Brown. 

De meest gebruikte eyeliner voor een wing is de L’oreal Superliner. Deze bevat een kwastje dat in een perfecte punt loopt voor een mooie winged liner. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik eerst de lichtste poeder in de Eyebrow Set van Catrice en om alles op hun plek te houden de L’oreal Brow Artist Plumper in Medium/Dark.

Mijn favoriete mascara’s die zorgen voor een krul die blijft zitten en zwarte wimpers zijn de Glam en Doll mascara van Catrice en de Maybelline Lash Sensational. Beide zijn waterproof en zorgen voor supermooie wimpers!

Dit waren alle producten die ik in het afgelopen jaar het meest gebruikt het. Klik hier voor het eerste deel en hier voor het tweede deel! Bedankt voor het lezen!