2015 favorieten #2

IMG_2469

In deze, en de komende, blogpost ga ik je laten zien welke producten ik het afgelopen jaar met heel veel liefde en plezier heb gebruikt. Dit kunnen producten zijn die ik juist al heel lang heb of helemaal nog niet zo lang. Als je benieuwd bent naar mijn 2014 favorieten klik dan hier. Sommige producten komen daar ook in voor.

IMG_2467

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser
Deze dagcrème heb ik nog niet zo heel lang maar wel elke dag trouw gebruikt. Dit is een voedende crème die lekker fris ruikt en super snel intrekt. Dit is voor mij wel een must bij een crème omdat mijn foundation anders alle kanten op gaat. Zal ik nog één keer het woordje crème schrijven?

Origins Ginzing Eye Cream
Dit is een klein potje van 6 ml die ik kreeg in een giftset van Origins. Deze oogcrème stond al een poosje op mijn wishlist en ik ben er echt super blij mee. De formule zorgt voor de vermindering van donkere kringen en is geschikt voor vermoeide ogen. Ook deze crème voelt lekker fris aan en ruikt hetzelfde als de crème van The Body Shop.

The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask
Dit is een heel grappig product, het voelt een beetje als drijfzand. Als je je vinger voorzichtig in de gel drukt blijft een afdruk achter die langzaam verdwijnt. Met het spateltje dat je erbij krijgt breng ik de gel aan op mijn gezicht voor het slapen gaan. De gel trekt super snel in en ’s ochtends voelt je huid goed gevoed aan, totaal niet vet!

Origins Original Skin Retexturizing Mask 
Dit is een grote favoriet van Alix en toen ik haar erover hoorde praten in een video wist ik dat ik dit masker moest hebben. Dit masker bevat roze klei uit de Middellanse Zee, Canadees wilgenkruid en jojoba kralen. De jojoba kralen zorgen voor een zacht exfoliërend effect en omdat het masker opdroogt verwijderd het ook het overtollig vet uit je poriën. Zelf ben ik nooit een enorme fan geweest van klei maskers omdat ik altijd enorme jeuk krijg zodra het masker opdroogt maar bij dit masker heb ik dat totaal niet! Dit masker is geschikt voor de vette en gemengde huid.

Liz Earle Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser 
Dit product is een grote hit bij veel Engelse bloggers en Youtubers. Het is een crème cleanser die je aanbrengt op een droge huid en hij verwijderd alle make-up. De geur is mijn grote favoriet: eucalyptus! Deze cleanser gebruik ik in combinatie met de Liz Earle Muslin Cloths en het werkt als een tierelier!

Oskia Renaissance Cleansing Gel
Ook dit product is erg populair onder de Engelse bloggers. Dit is een gel die, tijdens het inmasseren, verandert in een olie en alle make-up laat verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook deze gel breng je aan op een droge huid en ik verwijder deze met een lauwwarme muslin cloth van Liz Earle.

The Body Shop Vitamin E Face Mist
Deze mist is perfect voor een opfrisser tussendoor, of voor het vochtig maken van een beautyblender. Als mijn huid na het wassen droog aanvoelt spray ik deze mist even over mijn gezicht. Ook kun je deze spray gebruiken voor het fixeren van je make-up. Een heel fijn product!

Garnier Oogreiniginslotion 2 in 1
Dit is een hele grote favoriet. Deze lotion breng ik aan op een watje, hou het even op mijn ogen gedrukt en verwijder dan met één beweging het grootste gedeelte van mijn oogmake-up. Super fijn als je waterproof eyeliner of mascara draagt! Vaak heb ik het gevoel alsof andere olie in water emulsies een vettig gevoel achterlaten na het gebruik maar bij dit product heb ik dat totaal niet.

Dr. Lipp Nipple Balm For Lips
Een soort vaseline maar dan net iets anders. Deze lippenbalsem voelt super fijn aan en voedt mijn lippen ’s nachts zodat ik ’s ochtends op sta met zachte lippen.

Nuxe Reve De Miel Lipbalm
Deze lippenbalsem is ook een grote favoriet. Doet precies hetzelfde als de Dr. Lipp balsem maar deze is matt en totaal niet plakkerig!

Dit was het tweede deel! Bedankt voor het lezen.