2015 favorieten #1

IMG_2469Het is weer zover. Kerst is voorbij en voordat we het weten wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar. In deze, en de komende, blogpost ga ik je laten zien welke producten ik het afgelopen jaar met heel veel liefde en plezier heb gebruikt. Dit kunnen producten zijn die ik juist al heel lang heb of helemaal nog niet zo lang. Als je benieuwd bent naar mijn 2014 favorieten klik dan hier. Sommige producten komen daar ook in voor. 

IMG_2465
Batiste XXL Volume droogshampoo
Dit is mijn favoriete droogshampoo van het afgelopen jaar omdat deze droogshampoo zorgt voor volume zonder een witte waas in mijn haar achter te laten. Mijn haar voelt, na gebruik van andere droogshampoo’s, altijd vies aan. Dit gevoel heb ik niet bij het gebruik van dit product. In 2016 ga ik zeker nog gebruik maken van deze, en andere producten van Batiste.

Zoella body mists
In 2014 bracht Zoë haar eigen beauty lijn uit. Deze beide body mists zijn sindsdien mijn grote favorieten. Blissful Mistful komt uit haar originele lijn en Let’s Spritz komt uit de Tutti Frutti lijn. Beide geuren zijn lekker zoet en fris maar niet té zoet of te overdreven aanwezig.

Make-up kwasten
Wat is een beauty liefhebber zonder make-up kwasten? Het was erg lastig mijn favorieten van het afgelopen jaar uit te kiezen maar uiteindelijk heb ik gekozen voor deze 5;
Real Techniques Setting Brush, perfect voor het blenden van concealer onder mijn ogen
Real Techniques Miracle Comlexion Sponge, hiermee blend ik mijn foundation en concealer
Real Techniques Buffing Brush, ondanks de sponge is dit toch mijn favoriete kwast voor het aanbrengen en blenden van mijn foundation
Zoeva 227 Luxe Soft Definer, deze kwast is mijn holy grail als het aankomt op het blenden van oogschaduw
Zoeva 106 Powder Brush, deze kwast is groot en zacht genoeg en daarom perfect voor het aanbrengen van poeder

IMG_2466

Zoella Soak Opera
Deze douchegel/badschuim heeft dezelfde geur als de Blissful Mistful body mist en alle andere producten in de originele lijn.

Zoella Scrubbing Me Softly body scrub
Deze body scrub is voedend en verwijdert tegelijkertijd dode huidcellen. De geur is dezelfde als die van de Let’s Spritz Body mist en de andere producten uit de Tutti Frutti collectie.

Aussie Aussome volume shampoo
Aussie is altijd al een grote favoriet geweest maar mijn haar denkt er inmiddels hetzelfde over. Dit is de enige shampoo die ik momenteel gebruik omdat dit ook de enige shampoo is die mijn haar niet vet maakt. My hair loves Aussie. 

Nivea Verzachtende Reinigingscreme
Geen verassing als je mijn site langer leest. Mijn favoriete cleanser voor onder de douche. Reinigt mijn huid zonder deze te irriteren of uit te drogen.

Dit was het eerste deel! Bedankt voor het lezen.