2014 Beauty Favorieten

2014 is een belangrijk jaar voor me geweest; mijn site werd 1 jaar, ik ben een maand lang in Engeland geweest en heb daar de tijd van mijn leven gehad, Ik heb 3 tattoo’s laten zetten en ik heb enorm veel beautyproducten uitgeprobeerd. Mijn favoriete producten van het afgelopen jaar verdienen een speciale blogpost.

Haar
Niet alleen belangrijke beslissing genomen in 2014, ook minder belangrijke maar wel moeilijke beslissingen. Tijdens dit jaar heb ik besloten meer dan de helft van mijn haar eraf te knippen. Daardoor heb ik ook iets meer aandacht aan mijn haar besteedt omdat het makkelijker was dit nu te doen. L’oreal TXT IT 07 is een volume spray die ik gebruik om meer volume te creëeren, deze spray zorgt ervoor dat dat gebeurt zonder mijn haar plakkerig of hard aan te laten voelen. Als ik last heb van vet haar en ik heb geen tijd om het te wassen gebruik ik het liefst deze droogshampoo van John Frieda. Deze droogshampoo laat geen witte strepen achter en zorgt ervoor dat mijn haar er weer fris en fruitig uit ziet. Mijn grote favoriet op haarlak gebied is L’oreal Ellnett. Deze haarlak zorgt ervoor dat mijn haar de hele dag goed blijft zitten zonder het hard en plakkerig te maken.

Nagels
Sinds kort kan ik mijn nagels weer lakken en daar maak ik graag gebruik van. Mijn favoriete nagellak om te dragen was het grootste gedeelte van dit jaar van Rimmel in de kleur Soul Session en Chic And Cheerful. Als ik een foutje heb gemaakt of een nieuw kleurtje aan wil brengen gebruik ik het liefst deze nagellakremover van Kruidvat. Het werkt supermakkelijk; je steekt je vinger erin, draait een paar keer rond en tadaa! Je nagellak is eraf. Geen gedoe meer met watjes. Om mijn nagelriemen terug te duwen gebruik ik deze Instant Cuticle Remover van Sally Hansen.

Reiniging
Het reinigen van je huid is erg belangrijk. Reinigingsproducten moeten echt goed hun werk doen als ik ze langer gebruik anders verdwijnen ze meteen in de prullenbak. Als ik geen foundation of concealer draag maar toch mijn huid wil reinigen gebruik ik Origins Make A Difference Cleansing Milk of Garnier Micellair Reinigingswater. Voor een gezicht vol make-up kies ik voor de Camomile Silky Cleansing Oil van The Body Shop en als ik waterproof mascara draag gebruik ik het liefst de Camomile Sumptuous Cleansing Butter van The Body Shop. Deze producten verwijderen mijn make-up op een zachte manier zonder dat ik met watjes hoef te boenen over mijn huid en irriteren niet.

Verzorging
Een goede reiniging betekent niks zonder een goede verzorging. Oogcréme is niets iets dat ik graag gebruik omdat het vaak niet zo goed werkt in combinatie met make-up. Daarom kies ik voor deze oogroller van Garnier, het bolletje zorgt voor een verkoelend effect en de créme werkt meteen. Na het reinigen breng ik eerst Hydraluron aan, een serum dat supersnel door de huid opgenomen word, en daarna Origins Make A Difference + Moisturizer. Voor mijn lippen gebruik ik Dr. Lipp Nipple Balm For Lips en Nuxe Reve De Miel als ik een matte lippenbalsem wil dragen. Elizabeth Arden 8 Hour Cream is ook een goede aanrader!

Foundation, Concealer & Primer
Gelukkig heb ik dit jaar niet super veel last gehad van onzuiverheden die wekenlang bleven hangen maar voor de zekerheid draag ik toch graag foundation. Het zorgt er vaak ook voor dat je er net iets gezonder uit ziet. Mijn favorieten zijn Rimmel Match Perfection en L’oreal Nude Magique. Waar Match Perfection zorgt voor een gezonde glow is Nude Maqique matt. Als het om concealer gaat kies ik voor de Collection Lasting Perfection voor onzuiverheden vanwege de goede dekking en Maybelline Fit Me concealer voor onder mijn ogen. Om al deze producten op hun plek te houden gedurende de dag gebruik ik de Facefinity primer van Max Factor.

Lipstick, lipgloss & lipliner
Dit jaar ben ik steeds meer lip producten gaan dragen terwijl ik dit het jaar daarvoor eigenlijk bijna nooit deed. Het liefst draag ik matte kleuren en mijn favorieten zijn; Mac Velvet Teddy, Mac Mehr en Maybelline Velvet Lip pencil Pink So Chic. Om ervoor te zorgen dat de lipstick lang blijft zitten gebruik ik een lipliner en mijn favorieten zijn Mac Soar en Rimmel East End Snob. Voor een beetje meer glans kies ik voor Afternoon Tea van Tanya Burr.

Geurtjes
Een parfum kan een bepaalde herinnering oproepen. De body mist van Victoria Secret ‘Such A Flirt’ heb ik gekocht en veel gedragen in Engeland. Daarom draag ik deze nog steeds vaak omdat het leuke herinneringen op roept. Lady Gaga Fame ruikt gewoon super lekker en is altijd in mijn handtas te vinden.

Maskers
Er zijn maar 2 maskers die mijn huid goed door het afgelopen jaar hebben geholpen. Als mijn huid erg droog was gebruik ik Origins Drink Up Intensive. Dit breng ik voor het slapen gaan aan en ’s ochtends voelt mijn huid baby zacht. Om onzuiverheden tegen te gaan gebruik ik Origins Clear Improvement, een zwart masker dat hard op droogt en alle poriën ontstopt.


Oog make-up
Afgelopen jaar heb ik veel vaker oogschaduw en eyeliner gedragen en ook heb ik hier mee geëxperimenteerd. Mijn favoriete kleuren zijn toch wel bruintinten. Qua mascara koos ik eigenlijk altijd voor de L’oreal Wings mascara en voor mijn wenkbrauwen gebruik ik L’oreal Brow Artist. Om ervoor te zorgen dat mijn oogschaduw de hele dag blijft zitten breng ik altijd eerst Too Faced Shadow Insurance aan in ‘CandleLight’. Soms gebruik ik het Absolute Nude Palette van Catrice en andere keren kies ik voor de Mac Factor Excess Shimmer Pot in ‘Bronze’, Rimmel ScandalEyes Shadow Stick in ‘Bad Girl Bronze’ of L’oreal Ombre Pure in ‘201 Saint-Germain’. Als ik eyeliner gebruik koos ik in het begin van het jaar altijd voor de Maybelline Studio Drama Gel Liner en het laatste gedeelte van het jaar koos ik voor de L’oreal SuperLiner.

 

Bedankt voor het lezen!